UW WEBSITE
Uw website is niet alleen uw visitekaartje, het is ook uw uithangbord. Bovendien geeft het u en uw bedrijf een moderne, professionele uitstraling, die het verschil kan maken tussen u en uw concurrenten.

Niet alleen het snel vinden van uw telefoonnummer, adres en e-mail is belangrijk, maar vooral willen ze een eerste indruk krijgen van de mogelijkheden, de kennis en de geleverde kwaliteit van uw bedrijf. Een professionele website maakt een goede indruk op uw potentiële klanten.

Atelier Meek
Atelier Meek is het bedrijf van Paul en Hèlen Meek, beiden werkzaam als (toegepast) kunstenaar. Paul heeft zich gespecialiseerd in oude (foto)grafische druktechnieken. Hèlen is meubelmaker en ontwerper. Atelier Meek werkt in opdracht en maakt vrij werk.

http://www.ateliermeek.nl

Feico Nijdam Gitaarschool
Feico Nijdam geeft les in gitaar, basgitaar en bandcoaching, voor zowel kinderen als volwassenen. Bassist van Bromance en ex-bassist van onder andere Cuby and the Blizzards. Feico heeft zijn opleiding genoten aan het Conservatorium te Groningen (1991-1996).
In het geven van privé muzieklessen heeft hij jarenlange ervaring, met als specialiteit gitaar en basgitaar. Op dit moment beschikt Feico over uitstekende lesfaciliteiten aan huis, waaronder een opnamestudio. Van basistheorie tot complexe theorielessen over muziek, alles is mogelijk.

www.feiconijdam.nl

Erwin Java
Java studeerde Nederlandse Taal en Letteren aan de Rijksuniversiteit Groningen, maar rondde deze studie nooit af. Op het Groningse conservatorium behaalde hij in 1991 het diploma docent Lichte Muziek, met als hoofdvak Elektrische Gitaar. Al tijdens zijn studies was Java professioneel muzikant en speelde onder andere in bands als White Honey (1978 – 1981 met Hanneke Kappen), Herman Broods Wild Romance (1981 – 1982), Cuby and the Blizzards (sinds 1986). Daarnaast is Java producent en studio- en sessiegitarist voor onder anderen Marjol Flore, Splitsing, Gina de Wit, Bertus Borgers, Daniel Sahuleka, Kaz Lux en Tineke Schoemaker.

www.erwinjava.nl